Cebolla
Pimiento rojo Berenjena
Calabacín
Tomate
Aceite
Sal
Cortamos la verdura en cuadritos, los tomates pelados. En una sartén ponemos un poco de aceite (3 o 4 cucharadas) y echamos en primer lugar la cebolla y una pizca de sal. Cuando esté transparente ponemos el pimiento y el calabacín; cocemos tapado y cuando ya esté a medio cocer añadimos la berenjena.
Dejamos pasar unos minutos e incorporamos el tomate. Rectificamos de sal y dejamos que se acabe de cocer todo junto.
SUGERENCIA: Si al final le añadimos unos huevos puede servirnos como cena completa.
Hola Elena!
ResponderEliminarsóc Natalia l'amiga de Carlos i Marc, :)
Carlos m'ha passat l'enllaç al blog, i me l'he guardat al lector de blogs (Google reader).
Molt bona pinta tot, justet ahir vaig comprar per fer sanfaina, vaig a fer-la ara i la que me sobre, al tupper i a congelar. Visca la vida d'estudiant :)
gràcies Natalia, ja intentaré posar receptes que vos puguen ser utils als estudiants.......
ResponderEliminarAl final he fet una variant de la recepta: he agafat les verdures i les he tallat a daus, ho he ficat en una font per a forn i li he ficat sal, oli, pebre molt, orégano i ceba en pols. Ara ho tinc al forn.
ResponderEliminarMe pareix una forma més neta i fàcil, que a mi tot el tema de fregar paelles i tal me dóna perea, ;)
Mai ho he fet aixi, però no te mala pinta :)
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